West Virginia

View listings

west-virginia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i West Virginia

Fastighet till salu i West Virginia

West Virginia är en federerad stat i Amerikas förenta stater, belägen i Appalachian regionen, i östra USA. Huvudstaden är Charleston.

Det gränsar Virginia till sydost, Kentucky i sydväst, Ohio till nordväst, Pennsylvania i norr och Maryland i nordöstra.

Den amerikanska fastighetsmarknaden har gjort bra så långt 2018 med att säljare har gynnat i de flesta stater. I allmänhet finns det en efterfrågan på flera fastigheter till salu i väst. De senaste skattelagen har ökat lönerna för många amerikaner. Många stater behöver desperat billigare fastigheter på marknaden i stället för mid-high end-egenskaper.

Om du är intresserad av att köpa en ny fastighet i West Virginia, är det dags att vidta åtgärder. Trots att det är en konkurrensutsatt marknad på de flesta områden är räntorna det lägsta och bör förbli så länge. Fastighetsexperter förutsäger att hypotekslånsräntorna kommer att stiga i slutet av 2018, vilket kan leda till att fastighetsmarknaderna sjunker i olika stater.

Nya fastigheter till salu i West Virginia släpptes på marknaden i Charleston, Huntington och Parkersburg i februari.

Eftersom fastighetsmarknaden i West Virginia ofta sammanfaller med arbetsmarknadens goda resultat är det en bra idé att även överväga dessa faktorer.

I år ser förbättringen på arbetsmarknaden för West Virginia ut lovande. Det ökade med 0,4%. De flesta av dessa nya jobb var inom fritids- och gästbranschen, men också inom kommersiella, transport och offentliga tjänster.

Morgantown var en av de första städerna som hade stor efterfrågan på egendom till salu i West Virginia som ett resultat av landets ekonomiska nedgång. Och forskning har rankat Morgantown som nationens tionde bästa småstad för att bedriva verksamhet.

Städer som Fairmount var framgångsrika eftersom de var en av de mest stabila fastighetsmarknaderna i landet.

Ett annat bra exempel på West Virginia växande ekonomi och fastighetsmarknaden är Charleston fastighetsmarknaden.

Det uppskattade värdet för fastigheter till salu i West Virginia har ökat med 1,1% under det senaste året. Och det förväntas att fastighetsmarknaden kommer att växa till 3,6% år 2019. Med förbättringen av fastighetsmarknaden över hela landet tror experter att även fastighetsmarknaden i West Virginia kommer att bli bra under 2018

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB